Пятница
29.03.2024
18:41
Приветствую Вас Гость
RSS
 
"Солнечные дети Херсонщины"
Главная Регистрация Вход
»
Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 38

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Июль » 31 » «Срібна монетка»
23:48
«Срібна монетка»

Вже восьмий рік поспіль клієнти UKRSIBBANK підтримають дітей з синдромом Дауна

З 17 липня по 17 жовтня у всіх відділеннях UKRSIBBANK BNP Paribas Group проходитиме акція підтримки дітей з синдромом Дауна «Срібна монетка». Це спільна ініціатива банку та Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром». Мета акції — збір коштів на міні гранти для регіональних батьківських організацій підтримку місцевих проектів для дітей з синдромом Дауна у різних містах України, ранню допомогу соціалізації та розвитку інтелектуальних здібностей, а також навчання фахівців і батьків інноваційним методикам у галузі освіти, охорони здоров'я та соціалізації.

Кожен бажаючий може підтримати ініціативу, зробивши «внесок» у спеціальні бокси у будь-якому з понад 300 відділень UKRSIBBANK або перерахувати кошти на користь ВБО «Даун Синдром» 26004265663403, МФО 351005 АТ «УкрСиббанк». Підтримати акцію можна й онлайн в один клік через офіційний сайт ВБО «Даун Синдром». Крім того, в UKRSIBBANK можна замовити платіжну картку «Срібна монетка». Щокварталу банк з власних коштів перераховує на рахунок організації «Даун Синдром» 1% від суми усіх розрахунків, здійснених клієнтами з використанням карток «Срібна монетка».

«Уперше за рахунок зібраного пожертвування батьківські організації матимуть можливість реалізувати свої грантові проекти, спрямовані на покращення якості життя дітей з синдромом Дауна на своїх територіальних громадах. Нам важливо усвідомити — щастя дитини у твоєму місті залежить тільки від тебе!», — підкреслив Сергій Кур'янов, президент ВБО «Даун Синдром», тато 13 річного Іллі — хлопчика з синдромом Дауна.

За офіційною статистикою, в Україні щороку народжується близько 450 дітей з синдромом Дауна. На жаль, навіть у ХХІ столітті через брак інформації та упередженість суспільства щодо можливостей розвитку, «зайва» хромосома може зруйнувати надії на щасливе майбутнє. Утім, вже давно існують дані, що завдяки належній увазі та спеціальним програмам розвитку, такі діти можуть вчитися, займатися творчістю, працювати, мати хобі та стати повноцінними членами суспільства. Більше того, є чимало прикладів досягнення неабияких професійних висот людьми з синдромом Дауна. Зокрема, це актори, ресторатори та навіть викладачі.

«Вже восьмий рік поспіль UKRSIBBANK як соціально-відповідальний банк позитивних змін підтримує акцію «Срібна монетка» і нам приємно бачити позитивні результати. Ми раді, що все більше людей розуміють, що діти з синдромом Дауна такі самі, як і інші. Вони відкриті суспільству і чекають щирості у відповідь. У них є свій характер, вони вміють радіти і засмучуватися, любити і дружити. А ще у них, як і у кожної дитини, є мрії», — розповів заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін.

Усі, хто підтримає акцію «Срібна монетка» у відділенні UKRSIBBANK, отримає у подарунок наліпку із символічним журавликом. «Наші журавлики — це птахи сонця, щастя та радості. За легендою, для здійснення мрії потрібно зробити тисячу сонячних птахів і подарувати їх світові. Тоді, кожна усмішка того, хто тримає журавлика у руках стане кроком до позитивних змін», — додав Костянтин Лежнін.

Для UKRSIBBANK акція «Срібна монетка» вже стала традиційною. За сім років банк зібрав майже 2 млн грн. Ці кошти були спрямовані на низку проектів. Зокрема, на обладнання спеціалізованого Центру раннього розвитку дітей з Синдромом Дауна, поширення програм з розвитку мови та читання, навчальні семінари комплексну діагностику та консультування дітей та батьків, друк літератури тощо.

 

Просмотров: 1049 | Добавил: sunnydeti | Теги: Херсон, солнечные дети, журавлики, Серебряная монетка | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей