Пятница
19.04.2024
04:10
Приветствую Вас Гость
RSS
 
"Солнечные дети Херсонщины"
Главная Регистрация Вход
»
Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 38

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2015 » Сентябрь » 18 » «Школа обізнаності «Особливі діти – звичайні можливості»
20:57
«Школа обізнаності «Особливі діти – звичайні можливості»

16 вересня 2015 року в Херсоні проведено перший захід проекту в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструється ГО Центр «Жіночі перспективи» та БО «Фонд громади міста Херсон «Захист» за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Під час круглого столу «Обговорення програми формування толерантного ставлення до дітей з синдромом Дауна» учасники виявили бажання працювати спільно в інтересах дітей, сприяти реалізації заходів та відмітили важливість проекту в Херсоні та Херсонській області. Також презентовані інформаційні пакети «Сонячна скарбничка» для сімей особливих дітей, які підготовлені ГО «Сонячні діти Херсонщини» та надрукувані за рахунок коштів бюджету м.Херсона, внесені пропозиції щодо механізму передачі «Сонячної скарбнички» у пологові відділення. 
Запропоновано представникам Херсонського державного університету розглянути можливість щодо проведення студентами уроків толерантності в начальних закладах за методичним посібником «Уроки доброти», розробленим ГО «Сонячні діти Херсонщини».
Голова громадської організації Ханікова І.А. вручила подяку від всіх «сонячних» сімей начальнику управління соціальної політики Херсонської міської ради Рузгіс О.В. за якісну організацію відпочинку дітей з синдромом Дауна з сім’ями влітку 2015 року.
Учасники звернули увагу про необхідність онлайн-транслювання важливих семінарів для навчання фахівців з міст та районів області. Внесли пропозиції щодо підготовки методичних посібників для роботи з батьками, діти яких можуть навчатися разом з особливою дитиною. Начальник управління освіти Херсонської міської ради Ніконов Ю.М. запропонував формувати толерантне ставлення до дітей з синдромом Дауна через засоби масової інформації, а саме: спільно з телекомпанією відзняти цикл позитивних історій перебування дітей з синдромом Дауна у навчальних закладах міста.
За результатами круглого столу підписана резолюція з конкретними заходами щодо реалізації програми формування толерантного ставлення до дітей з синдромом Дауна.

  

  

Просмотров: 533 | Добавил: sunnydeti | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей